Vakantievilla te huur (Belgische kust - Koksijde).

Voor gezinnen of groepen tot 22 personen. Koksijde (Sint-Idesbald), rechtstreeks van de eigenaar

Wil je genieten van een fijne vakantie aan zee en relaxen in een charmante ruime authentieke kustvilla?
Wil je het bruisende strandgedoe beleven? Op minder dan 400 meter, kan je volop genieten op het prachtige brede strand van Koksijde.
Wil je lange en rustige wandelingen maken? De duinen, op 300 meter, garanderen aangename tochten in een pracht van een natuur.
Wil je shoppen? Wil je lekker uit eten? Zowel in Sint-Idesbald (op 200m), De Panne en Koksijde (op 1000m) vind je de dijk en winkelstraten met prachtige handelszaken.
Met de kusttram, die een halte heeft op 200m van de villa, kan je de ganse kust bezoeken, ook Plopsaland in De Panne op 5 km.

In Koksijde (Sint-Idesbald), de nieuwe aantrekkingspool van de Westkust, staat een authentieke kustvilla. De villa is ingericht met exclusieve materialen, en oogt zeer aantrekkelijk. Ze wordt verwarmd met aardgas.

Wil je genieten van een fijne vakantie aan zee en relaxen in een charmante authentieke kustvilla?
Wil je het bruisende strandgedoe beleven? Op minder dan 400 meter, kan je volop genieten op het prachtige brede strand van Koksijde.
Wil je lange en rustige wandelingen maken? De duinen, op 200 meter, garanderen aangename tochten in een pracht van een natuur.
Wil je shoppen? Wil je lekker uit eten? Zowel in Sint-Idesbald, De Panne en Koksijde vind je de dijk en winkelstraten met prachtige handelszaken.
Met de kusttram, die een halte heeft op 200m van de villa, kan je de ganse kust bezoeken, ook Plopsaland in De Panne op 5km.

In Koksijde, de nieuwe aantrekkingspool van de Westkust, staat een charmante, authentieke kustvilla. De villa is ingericht met exclusieve materialen, en oogt zeer aantrekkelijk. Ze wordt verwarmd met aardgas.

Villa "NOBILIS"

Charmante vakantievilla voor 22 personen te Sint-Idesbald, Koksijde

Speciale valentijnsevenementen (toerisme koksijde) tijdens weekend 15-16/2/2020!

Wil je genieten van een fijne vakantie aan zee en relaxen in een statige ruime residentiële villa?
Wil je onderdompelen in het bruisende strandleven? Op minder dan 10 minuten stappen, kan je volop genieten op het prachtige brede strand van Koksijde, Sint-Idesbald.
Wil je lange en rustige wandelingen maken? De duinen, op 300m, garanderen aangename tochten in een pracht van een natuur.
Wil je shoppen? of wil je lekker uit eten? Sint-Idesbald's winkelstraat en uitgaansbuurt is net om de hoek. Ook in het vlakbij gelegen De Panne en Koksijde vind je de dijk en winkelstraten met prachtige handelszaken. Bovendien brengt de kusttram, met halte in Sint-Idesbald, je eenvoudig en snel naar alle kust-bezienswaardigheden, ook Plopsaland in De Panne op 5km. Of wil je je toch liever niet verplaatsen? De zonnige, omheinde tuin nodigt uit om te ravotten, chillen, en grillen.

In Sint-Idesbald, de nieuwe aantrekkingspool van de Westkust, staat een ruime en charmante cottage-villa, midden in het centrum en toch heel rustig gelegen, met ruime leefruimte en zitplaatsen voor een gezellig samenzijn, ook in grote groepen, met ruime kamers voor comfortabele privacy temidden de drukte, met praktische parkeergelegenheid op het terrein zelf, en genereuze overdekte plaatsen zodat ook regen geen spelbederver kan zijn. De villa is gebouwd met edele materialen, en wordt verwarmd met aardgas.