Vakantievilla te huur (Belgische kust - De Panne).

Voor gezinnen of groepen tot 24 personen. De Panne, rechtstreeks van de eigenaar

Wil je genieten van een fijne vakantie aan zee en relaxen in een charmante ruime authentieke kustvilla?
Wil je het bruisende strandgedoe beleven? Op minder dan 300 meter, kan je volop genieten op het prachtige brede strand van De Panne.
Wil je lange en rustige wandelingen maken? De duinen, op 300 meter, garanderen aangename tochten in een pracht van een natuur.
Wil je shoppen? Wil je lekker uit eten? Zowel in Sint-Idesbald, De Panne en Koksijde vind je de dijk en winkelstraten met prachtige handelszaken.
Met de kusttram, die een halte heeft op 100m van de villa, kan je de ganse kust bezoeken, ook Plopsaland in De Panne op 1 km.

Wil je genieten van een fijne vakantie aan zee en relaxen in een charmante authentieke kustvilla?
Wil je het bruisende strandgedoe beleven? Op minder dan 300 meter, kan je volop genieten op het prachtige brede strand van De Panne.

Villa VIRGO

Charmante vakantievilla voor 24 personen in De Panne

Nieuw gerenoveerd!

Wil je genieten van een fijne vakantie aan zee en relaxen in een statige ruime residentiële villa?
Wil je onderdompelen in het bruisende strandleven? Op minder dan 10 minuten stappen, kan je volop genieten op het prachtige brede strand van De Panne.
Wil je lange en rustige wandelingen maken? De duinen, op 300m, garanderen aangename tochten in een pracht van een natuur.
Wil je shoppen? of wil je lekker uit eten? Sint-Idesbald's winkelstraat en uitgaansbuurt is net om de hoek. Ook in het vlakbij gelegen De Panne en Koksijde vind je de dijk en winkelstraten met prachtige handelszaken. Bovendien brengt de kusttram, met halte in Sint-Idesbald, je eenvoudig en snel naar alle kust-bezienswaardigheden, ook Plopsaland in De Panne op 1km. Of wil je je toch liever niet verplaatsen? De zonnige, omheinde tuin nodigt uit om te ravotten, chillen, en grillen.